Trainingen

Praktische Informatie

Profectus Bedrijvenkenners handelt altijd vanuit het KISS principe. KISS staat voor Keep It Stupid Simple.
Vandaar ook deze korte praktische informatie met betrekking tot trainingen.


 

 

Kleine groepen

Profectus werkt met kleine groepen. Daarmee is er optimale gelegenheid voor discussie en aandacht voor persoonlijke vraagstukken. U deelt uw ervaring met medecursisten en bouwt daarmee ook uw netwerk uit.


 

Betaalbare kwaliteit

Aangezien Profectus onder andere de over-head kosten zo laag mogelijk houdt, zijn wij in staat de trainingen op een efficiënte wijze te organiseren en aan te bieden op meerdere locaties in Nederland. Profectus weet daarmee topkwaliteit te combineren met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven.


 

Studiemateriaal

De kwaliteit van het studiemateriaal is essentieel voor de kwaliteit van de training. Profectus Bedrijvenkenners selecteert en ontwikkelt zelf het meest actuele studiemateriaal voor alle opleidingen, ontwikkeld door de beste auteurs. Daarnaast heeft Profectus voor vele opleidingen een studiemap ontwikkeld waarin de meest recente ontwikkelingen op het betreffende vakgebied, praktische checklists, de belangrijkste onderwerpen voor het examen èn een uitgebreide examentraining zijn opgenomen. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat u het benodigde studiemateriaal voor aanvang van uw training in uw bezit heeft.


 

Profectus steunpunt

Profectus beschikt over een steunpunt. Met vragen over uw voortgang, huiswerk, cases of andere praktische zaken kunt u via dit steunpunt te allen tijde telefonisch of via E-mail contact opnemen.


 

Profectus examengarantie

Wanneer u na het volgen van een Profectus opleiding het betreffende examen onverhoopt niet met succes heeft afgerond, dan kunt u voor 25% van het normale cursusgeld de volledige (deel)opleiding nogmaals volgen. Hierbij stelt Profectus echter wel als voorwaarde dat u minimaal 80% van de bijeenkomsten heeft bijgewoond. Indien het studiemateriaal niet meer actueel is, dient u zelf de kosten te betalen voor de aanschaf van het nieuwe studiemateriaal


 

Arrangementen

Profectus regelt voor opleidingen een arrangement. Een arrangement bestaat uit koffie, thee en een lunch. Voor de avondopleidingen wordt koffie/thee -frisdrank voor u geregeld.